Comercializarea obiectelor de Crăciun

Dată

Persoanele care vor să comercializeze obiecte specifice de sărbători trebuie să obțină un aviz de la Primăria Timișoarei și să achite taxele aferente.
Pentru obținerea avizelor este nevoie de o cerere tip obținută de la ghișeul 8 sau 9, o copie a cărții de identitate sau copie act firmă, precum şi certificatul verde al persoanei fizice sau al reprezentantului societății care ocupă domeniul public.
Cererile se pot înregistra la sediul Primăriei, în camera 12, la ghișeele 8 și 9, dar și online, pe site-ul: www.primariatm.ro, până în 26 noiembrie, la ora 12.00, urmând să fie soluționate în limita locurilor disponibile.
Comercializarea beţelor de Sfântul Nicolae, felicitărilor, vâscului şi a miniaturilor reprezentative se va face în perioada 2-6 decembrie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru