Comercializarea obiectelor de Crăciun

Dată

Persoanele care vor să comercializeze obiecte specifice de sărbători trebuie să obțină un aviz de la Primăria Timișoarei și să achite taxele aferente.
Pentru obținerea avizelor este nevoie de o cerere tip obținută de la ghișeul 8 sau 9, o copie a cărții de identitate sau copie act firmă, precum şi certificatul verde al persoanei fizice sau al reprezentantului societății care ocupă domeniul public.
Cererile se pot înregistra la sediul Primăriei, în camera 12, la ghișeele 8 și 9, dar și online, pe site-ul: www.primariatm.ro, până în 26 noiembrie, la ora 12.00, urmând să fie soluționate în limita locurilor disponibile.
Comercializarea beţelor de Sfântul Nicolae, felicitărilor, vâscului şi a miniaturilor reprezentative se va face în perioada 2-6 decembrie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru