Circulația trenurilor, reluată cu locomotive electrice

Dată

Vântul puternic a provocat zilele acestea întârzieri chiar și de 11 ore la trenurile care circulă în vestul țării. Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale de trafic, cu locomotive electrice, mai exact între stațiile Ghioroc și Glogovăț.
Compania Națională de Căi Ferate CFR informează că se efectuează ultimele verificări și pe firul I, la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, astfel încât în scurt timp traficul feroviar să se desfășoare în condiții normale, fără tracțiune Diesel, pe ambele fire de circulație, de pe întreaga distanță. Compania recomandă pasagerilor ca în această perioadă în care sunt emise avertizări de vreme nefavorabilă să solicite telefonic, înainte de plecarea la drum, informații despre orele de sosire şi de plecare a trenurilor la Gara CFR din localitate sau să consulte periodic site-urile operatorilor de transport feroviar de călători, de stat și privați, pentru informații actualizate despre eventuale modificări în circulația trenurilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru