Certificatul verde, obligatoriu la locul de muncă

Dată

Certificatul verde va deveni obligatoriu la locul de muncă, în cel mult două săptămâni. Epidemiologii sunt de părere că obligativitatea ar putea stimula vaccinarea, care din păcate a scăzut drastic. Ar urma să fie 10 teste rapide decontate pe lună, pentru o perioadă de maximum 60 de zile. În total vor fi 20 de teste antigen gratuite. Perioada de 2 luni este considerată o perioadă de acomodare a societății. După aceste 2 luni însă, cei care vor refuza să se testeze pe banii lor, dar și să se vaccineze gratuit pentru a putea merge la serviciu, ar putea fi sancționați. Sancțiunea poate merge de la un simplu avertisment până la suspendare sau chiar concediere. Parlamentarii nu au stabilit, însă dacă testele vor fi gratuite atât pentru angajații de la stat, cât și pentru cei de la privat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru