Calitatea Ospitalității Românești

Dată

Județul Caraș-Severin va intra în planul de implementare a unui proiect-pilot privind sistemul de „Calitate a Ospitalității Românești” – model de bune practici pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite de structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare. Proiectul aparține Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și îi vizează în mod direct pe proprietarii de structuri de cazare.
Programul este un sistem voluntar și reprezintă o completare a clasificării pe stele a unităților de primire cu funcțiuni de cazare din România, care vizează nu numai infrastructura, ci și starea acesteia. Proprietarii unităților de cazare înscrise vor obține o diplomă și un logo al sistemului pentru a-l putea folosi în vederea promovării.
Efectele dorite prin implementarea acestui proiect-pilot se referă la îmbunătățirea calității serviciilor și a orientării către client, reducerea sau evitarea reclamațiilor nejustificate ale consumatorilor, reducerea fluctuației de personal, dezvoltarea unui program de formare continuă a personalului, promovarea muncii în echipă. Reprezentanții Biroului de promovare turistică al Consiliul Județean Caraș-Severin vor centraliza în perioada următoare toate informațiile privitoare la existența acestei infrastructuri turistice.
În Caraș-Severin se află în evidențe peste 400 unități de cazare. Vorbim aici despre hoteluri cu diferite grade de clasificare cu 1, 2, 3 sau 4 stele, pensiuni, cabane, pensiuni agroturistice, vile, căsuțe tip camping, bungalowuri, apartamente și camere de închiriat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru