Burse școlare pentru elevii din Deva

Dată

Aproximativ 560.000 de lei de la bugetul local au fost alocaţi, săptămâna aceasta, celor 10 unităţi de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Deva, pentru plata burselor de merit, de studiu şi sociale, aferente lunilor septembrie şi octombrie 2021.
Se vor acorda aproape 6.500 de burse şcolare astfel: peste 5.000 de burse de merit, în valoare de 120 de lei pe lună, 72 de burse de studiu, a câte 110 lei, respectiv peste 950 de burse sociale, în valoare 100 de lei pe lună.
Criteriile de acordare a burselor, indiferent de categorie, se stabilesc anual, de către consiliile de administrație ale unităților de învățământ.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru