Ajutor pentru familiile defavorizate

Dată

Un număr de 85 de copii din ciclul primar și gimnazial din Timișoara, împreună cu 30 de membri ai familiilor din zona Freidorf, vor beneficia de sprijin educațional și social pentru a preveni abandonul școlar și riscul de sărăcie. Pentru părinți se vor organiza ore de educație parentală, iar cadrele didactice vor fi pregătite pentru a lucra cu copiii care vin din această zonă, ajutându-i să obțină rezultate mai bune la școală.
Totul se desfășoară în luna mai a anului 2023, în cadrul proiectului „Învață să reușești” și este inițiat de Fundația United Way România în parteneriat cu Societatea pentru Copii și Părinți și Școala Gimnazială nr.15 din Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru