Ajutor pentru familiile defavorizate

Dată

Un număr de 85 de copii din ciclul primar și gimnazial din Timișoara, împreună cu 30 de membri ai familiilor din zona Freidorf, vor beneficia de sprijin educațional și social pentru a preveni abandonul școlar și riscul de sărăcie. Pentru părinți se vor organiza ore de educație parentală, iar cadrele didactice vor fi pregătite pentru a lucra cu copiii care vin din această zonă, ajutându-i să obțină rezultate mai bune la școală.
Totul se desfășoară în luna mai a anului 2023, în cadrul proiectului „Învață să reușești” și este inițiat de Fundația United Way România în parteneriat cu Societatea pentru Copii și Părinți și Școala Gimnazială nr.15 din Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru