Ajutoare pentru migranții din Timișoara

Dată

Migranții ajunși în Timișoara vor primi, de două ori pe săptămână, mâncare gătită din partea Primăriei Timișoarei și a Mitropoliei Banatului. De asemenea, vor beneficia de servicii de asistență și consiliere, menite să îi ajute să depășească perioada dificilă pe care o traversează și să se integreze noul mediu.
Scopul protocolului, care urmează să fie supus aprobării consiliului local, este de a acorda susținere migranților din Timișoara, prin asigurarea de pachete alimentare, produse de igienă și îmbrăcăminte, pe durata unui an.
Oficialii municipalității susțin că pentru a asigura hrana și produsele necesare este esențial să se cunoască datele celor mai recente raportări cu privire la numărul de migranți din oraș.
Doar în luna octombrie au fost înregistrate 937 de noi cereri de azil, de la cetățeni proveniți din Afganistan, Bangladesh, India și Siria.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru