Ajutoare pentru migranții din Timișoara

Dată

Migranții ajunși în Timișoara vor primi, de două ori pe săptămână, mâncare gătită din partea Primăriei Timișoarei și a Mitropoliei Banatului. De asemenea, vor beneficia de servicii de asistență și consiliere, menite să îi ajute să depășească perioada dificilă pe care o traversează și să se integreze noul mediu.
Scopul protocolului, care urmează să fie supus aprobării consiliului local, este de a acorda susținere migranților din Timișoara, prin asigurarea de pachete alimentare, produse de igienă și îmbrăcăminte, pe durata unui an.
Oficialii municipalității susțin că pentru a asigura hrana și produsele necesare este esențial să se cunoască datele celor mai recente raportări cu privire la numărul de migranți din oraș.
Doar în luna octombrie au fost înregistrate 937 de noi cereri de azil, de la cetățeni proveniți din Afganistan, Bangladesh, India și Siria.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru