Vaccinuri adaptate variantei Omicron

Dată

Comisia Europeanã a ajuns la o înțelegere cu grupul Pfizer, privind accelerarea livrărilor de vaccin anti-Covid-19 către statele membre, în următoarele săptămâni. Din luna ianuarie vor fi distribuite 5 milioane de doze suplimentare, alte 5 milioane în februarie și încă 10 milioane, în luna martie a anului viitor. Statele membre vor primi, astfel, în total, în primul trimestru al anului viitor, 215 milioane de vaccinuri de la Pfizer. În plus, mai anunță comisia, în al doilea trimestru din 2022, statele membre ar urma să primească și doze de vaccin adaptate noii variante Omicron a coronavirusului. Zilele trecute, Comisia Europeană a ajuns la o înțelegere privind suplimentarea livrărilor de vaccin și cu compania Moderna.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru