Vaccinul aprobat pentru cei între 5 și 11 ani

Dată

Agenția Europeană pentru Medicamente a aprobat administrarea vaccinului anti-Covid dezvoltat de Pfizer pentru copiii cu vârsta între 5 și 11 ani. Dozele destinate celor mici vor veni în recipiente speciale, iar centrele în care se vor face injecțiile vor avea marcaje specifice. Vor veni în flacoane cu câte 10 doze, iar cei mici vor primi 10 micrograme la fiecare injecție. Sunt recomandate 2 injecții, la interval de trei săptămâni. Vaccinul va avea termen de valabilitate 10 săptămâni, la temperaturi cuprinse între două şi 8 grade. Decizia finală privind autorizarea vaccinului pentru copiii sub această vârstă va fi luată de Comisia Europeană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru