Vaccinarea obligatorie a personalului medical în Grecia

Dată

În Grecia, toţi angajaţii din sănătate vor fi obligaţi de miercuri, 1 septembrie să se vaccineze cu schemă completă împotriva noului coroanvirus, iar pentru cei din educaţie măsura intră în vigoare la începerea noului an şcolar. Autorităţile elene estimează că aproximativ 20% din totalul lucrătorilor din sănătate sunt în continuare nevaccinaţi, iar la nivel naţional ritmul de imunizare a scăzut foarte mult. Cei care refuză vaccinarea vor fi suspendaţi de la locul de muncă, nu vor primi salariu şi, în cele din urmă, ar putea fi chiar înlocuiţi definitiv. Și în Bulgaria, deși situația epidemiologică se înrăutățește, sunt anunțate proteste față de măsurile de siguranță impuse de autorități. În decurs de o lună, a crescut de 10 ori numărul zilnic al noilor infectați.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru