Vaccinarea este cheia

Dată

Românii se pot aştepta la un val patru de Covid-19, mai intens, dacă nu se vaccinează, a declarat ministrul sănătății, Ioana Mihăilă. Ea a subliniat că va susține ca în interior, copiii să rămână cu mască, cel puţin cei care nu sunt vaccinaţi, iar în câteva săptămâni se poate ajunge la 5 milioane persoane vaccinate. Ministrul Sănătății este de părere că medicii de familie, preoţii, profesorii, autorităţile locale sau asistenţii sociali trebuie să facă mari eforturi și ar trebui să se simtă responsabili pentru comunitatea în care locuiesc. Totuși, aceasta atrage atenția cu exemplul Marii Britanii, unde relaxările restriicțiilor au dus din nou la creșterea numărului de cazuri de Covid-19.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Spectacol folcloric de Ziua Timișoarei

Iubitorii cântecului și dansului popular, au ocazia să își reîntâlnească artiștii îndrăgiți, în cadrul spectacolului dedicat Zilei Timișoarei, de astăzi, 2 august, de la ora 19:00, în Piața Libertății.

Cultură & Culte & Educație

Turneul Stradivarius revine la Târgu-Jiu

Turneul Stradivarius 2021-Odă Bucuriei revine anul acesta la Târgu Jiu, în 11 august, de la ora 19:30, în Parcul „Coloanei fără Șfârșit”.

MozaiQub

Villa Romană – Ropoltul Mare – La Vie – MozaiQub – Partea 1

Strămoșii noștri erau persoane inteligente nativ și dovada stă în faptul că noi existăm astăzi și putem să urmărim acest episod din Qub Mozaic, dar asta este o altă discuție.

Actualitate

Pandemia la zi

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru