Vaccinarea este cheia

Dată

Românii se pot aştepta la un val patru de Covid-19, mai intens, dacă nu se vaccinează, a declarat ministrul sănătății, Ioana Mihăilă. Ea a subliniat că va susține ca în interior, copiii să rămână cu mască, cel puţin cei care nu sunt vaccinaţi, iar în câteva săptămâni se poate ajunge la 5 milioane persoane vaccinate. Ministrul Sănătății este de părere că medicii de familie, preoţii, profesorii, autorităţile locale sau asistenţii sociali trebuie să facă mari eforturi și ar trebui să se simtă responsabili pentru comunitatea în care locuiesc. Totuși, aceasta atrage atenția cu exemplul Marii Britanii, unde relaxările restriicțiilor au dus din nou la creșterea numărului de cazuri de Covid-19.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru