Vaccinarea este cheia

Dată

Românii se pot aştepta la un val patru de Covid-19, mai intens, dacă nu se vaccinează, a declarat ministrul sănătății, Ioana Mihăilă. Ea a subliniat că va susține ca în interior, copiii să rămână cu mască, cel puţin cei care nu sunt vaccinaţi, iar în câteva săptămâni se poate ajunge la 5 milioane persoane vaccinate. Ministrul Sănătății este de părere că medicii de familie, preoţii, profesorii, autorităţile locale sau asistenţii sociali trebuie să facă mari eforturi și ar trebui să se simtă responsabili pentru comunitatea în care locuiesc. Totuși, aceasta atrage atenția cu exemplul Marii Britanii, unde relaxările restriicțiilor au dus din nou la creșterea numărului de cazuri de Covid-19.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru