Vaccinare la Castelul Corvinilor

Dată

Turiştii care vor ajunge în acest weekend la Castelul Corvinilor din Hunedoara, dar şi localnicii, se vor putea vaccina împotriva Covid-19 în centrul de vaccinare amenajat în curtea exterioară a obiectivului istoric. Potrivit Primăriei Hunedoara, centrul va funcţiona în zilele de 15 şi 16 mai, dar şi în 22 şi 23 mai. Persoanele care doresc să se vaccineze pot alege între doze Johnson&Johnson, ser la care se administrează o singură doză, şi Pfizer, vaccin pentru care este nevoie şi de rapel. Vaccinarea nu se va face în baza unor programări este indicat ca oamenii să contacteze personalul centrului, la numerele de telefon afișate pe ecran. În cazul în care linia este ocupată, se poate trimite un mesaj prin aplicaţia WhatsApp la unul dintre cele două numere, a menționat primăria municipiului. Se pot vaccina atât cetăţeni români, cât şi străini, indiferent de localitatea în care locuiesc. În cazul cetăţenilor străini, este necesar ca aceştia să aibă rezidenţa în România. Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Corvinilor. Centrul de la Castel Corvinilor va funcţiona sâmbătă şi duminică între orele 9:00 – 20:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru