Vaccinare la Castelul Corvinilor

Dată

Turiştii care vor ajunge în acest weekend la Castelul Corvinilor din Hunedoara, dar şi localnicii, se vor putea vaccina împotriva Covid-19 în centrul de vaccinare amenajat în curtea exterioară a obiectivului istoric. Potrivit Primăriei Hunedoara, centrul va funcţiona în zilele de 15 şi 16 mai, dar şi în 22 şi 23 mai. Persoanele care doresc să se vaccineze pot alege între doze Johnson&Johnson, ser la care se administrează o singură doză, şi Pfizer, vaccin pentru care este nevoie şi de rapel. Vaccinarea nu se va face în baza unor programări este indicat ca oamenii să contacteze personalul centrului, la numerele de telefon afișate pe ecran. În cazul în care linia este ocupată, se poate trimite un mesaj prin aplicaţia WhatsApp la unul dintre cele două numere, a menționat primăria municipiului. Se pot vaccina atât cetăţeni români, cât şi străini, indiferent de localitatea în care locuiesc. În cazul cetăţenilor străini, este necesar ca aceştia să aibă rezidenţa în România. Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Corvinilor. Centrul de la Castel Corvinilor va funcţiona sâmbătă şi duminică între orele 9:00 – 20:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru