Vaccinare la Castelul Corvinilor

Dată

Turiştii care vor ajunge în acest weekend la Castelul Corvinilor din Hunedoara, dar şi localnicii, se vor putea vaccina împotriva Covid-19 în centrul de vaccinare amenajat în curtea exterioară a obiectivului istoric. Potrivit Primăriei Hunedoara, centrul va funcţiona în zilele de 15 şi 16 mai, dar şi în 22 şi 23 mai. Persoanele care doresc să se vaccineze pot alege între doze Johnson&Johnson, ser la care se administrează o singură doză, şi Pfizer, vaccin pentru care este nevoie şi de rapel. Vaccinarea nu se va face în baza unor programări este indicat ca oamenii să contacteze personalul centrului, la numerele de telefon afișate pe ecran. În cazul în care linia este ocupată, se poate trimite un mesaj prin aplicaţia WhatsApp la unul dintre cele două numere, a menționat primăria municipiului. Se pot vaccina atât cetăţeni români, cât şi străini, indiferent de localitatea în care locuiesc. În cazul cetăţenilor străini, este necesar ca aceştia să aibă rezidenţa în România. Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Corvinilor. Centrul de la Castel Corvinilor va funcţiona sâmbătă şi duminică între orele 9:00 – 20:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru