Vaccinare în aeroport si vamă – Știrile Qub

Dată

Românii care vin în țară se vor putea vaccina în aeroporturi sau vămi, a anunțat premierul Florin Cîțu. Aceștia se vor putea imuniza cu serul de la Johnson&Johnson, ser care se administrează într-o singură doză. Vor fi mai multe centre operaționalizate în zonele de frontieră din aeroporturi, mai ales care au zboruri internaționale, dar și puncte terestre, la Nădlac, Borșa, Satu Mare pentru a avea posibilitatea de a se vaccina, în mod deosebit, cetățenii români din Diaspora care revin în țară. Strategia este de a distribui vaccinuri acolo unde este cel mai mare număr de persoane care intră în țară și unde există doritori, a afirmat premierul României.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru