Vaccinare în aeroport si vamă – Știrile Qub

Dată

Românii care vin în țară se vor putea vaccina în aeroporturi sau vămi, a anunțat premierul Florin Cîțu. Aceștia se vor putea imuniza cu serul de la Johnson&Johnson, ser care se administrează într-o singură doză. Vor fi mai multe centre operaționalizate în zonele de frontieră din aeroporturi, mai ales care au zboruri internaționale, dar și puncte terestre, la Nădlac, Borșa, Satu Mare pentru a avea posibilitatea de a se vaccina, în mod deosebit, cetățenii români din Diaspora care revin în țară. Strategia este de a distribui vaccinuri acolo unde este cel mai mare număr de persoane care intră în țară și unde există doritori, a afirmat premierul României.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru