Vaccinare în aeroport si vamă – Știrile Qub

Dată

Românii care vin în țară se vor putea vaccina în aeroporturi sau vămi, a anunțat premierul Florin Cîțu. Aceștia se vor putea imuniza cu serul de la Johnson&Johnson, ser care se administrează într-o singură doză. Vor fi mai multe centre operaționalizate în zonele de frontieră din aeroporturi, mai ales care au zboruri internaționale, dar și puncte terestre, la Nădlac, Borșa, Satu Mare pentru a avea posibilitatea de a se vaccina, în mod deosebit, cetățenii români din Diaspora care revin în țară. Strategia este de a distribui vaccinuri acolo unde este cel mai mare număr de persoane care intră în țară și unde există doritori, a afirmat premierul României.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru