Vaccinare doar cu buletinul

Dată

Vaccinarea anti-Covid 19 se va putea face fără programare pe platformă, începând de vineri, 7 mai. Persoanele interesate se pot prezenta la oricare centru de vaccinare din țară doar cu buletinul, a anunțat coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.  Prioritate vor avea însă cei deja programați și persoanele peste 60 de ani. Numărul de locuri disponibile și tipul de ser folosit la un anumit centru poate fi verificat accesând site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru