Vaccinare doar cu buletinul

Dată

Vaccinarea anti-Covid 19 se va putea face fără programare pe platformă, începând de vineri, 7 mai. Persoanele interesate se pot prezenta la oricare centru de vaccinare din țară doar cu buletinul, a anunțat coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.  Prioritate vor avea însă cei deja programați și persoanele peste 60 de ani. Numărul de locuri disponibile și tipul de ser folosit la un anumit centru poate fi verificat accesând site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri