Unul din patru români este imunizat

Dată

La 6 luni de la debutul campaniei de vaccinare, unul din patru români s-a imunizat împotriva Covid-19. Peste 4.660.000 de români s-au vaccinat până joi, 24 iunie, cu una sau două doze. Acest număr reprezintă înseamnă o acoperire de aproximativ 25% la nivel național.  Vaccinarea categoriei de vârstă 12-15 ani a început în România în primele zile ale lunii iunie. Vaccinarea împotriva COVID-19 la persoanele cu vârsta mai mică de 12 ani nu este autorizată în acest moment. În clasamentul pe județe, Timișul este pe locul 5, cu 32% din populația rezidentă eligibilă, cu vârsta de peste 12 ani vaccinată.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru