Tot mai mulți români consumă droguri

Dată

Numărul românilor care consumă droguri continuă să crească, ajugand la apoximativ un milion. În acelaşi timp scade şi vârsta de la care încep să folosească substanţe psihoactive. România este pe una dintre rutele de tranzit şi din ce în ce mai multe droguri ajung să se oprescă şi la noi.
În ultimile şapte luni, poliţiştii de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate au reuşit să captureze peste două tone de cocaină, heroină sau canabis – valori în creştere potrivit datelor din ultimii cinci ani.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru