Tot mai mulți români consumă droguri

Dată

Numărul românilor care consumă droguri continuă să crească, ajugand la apoximativ un milion. În acelaşi timp scade şi vârsta de la care încep să folosească substanţe psihoactive. România este pe una dintre rutele de tranzit şi din ce în ce mai multe droguri ajung să se oprescă şi la noi.
În ultimile şapte luni, poliţiştii de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate au reuşit să captureze peste două tone de cocaină, heroină sau canabis – valori în creştere potrivit datelor din ultimii cinci ani.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru