Tot mai mulți români consumă droguri

Dată

Numărul românilor care consumă droguri continuă să crească, ajugand la apoximativ un milion. În acelaşi timp scade şi vârsta de la care încep să folosească substanţe psihoactive. România este pe una dintre rutele de tranzit şi din ce în ce mai multe droguri ajung să se oprescă şi la noi.
În ultimile şapte luni, poliţiştii de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate au reuşit să captureze peste două tone de cocaină, heroină sau canabis – valori în creştere potrivit datelor din ultimii cinci ani.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru