Tot mai mulți români consumă droguri

Dată

Numărul românilor care consumă droguri continuă să crească, ajugand la apoximativ un milion. În acelaşi timp scade şi vârsta de la care încep să folosească substanţe psihoactive. România este pe una dintre rutele de tranzit şi din ce în ce mai multe droguri ajung să se oprescă şi la noi.
În ultimile şapte luni, poliţiştii de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate au reuşit să captureze peste două tone de cocaină, heroină sau canabis – valori în creştere potrivit datelor din ultimii cinci ani.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru