Timișul, în topul clasamentului la vaccinare

Dată

Timișul se află pe locul 5 în țară în clasamentul ratei de vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2. Procentul de vaccinare este de 45,39% din populația eligibilă, adică peste 12 ani. Înaintea Timișului, în clasament, se află municipiul București, cu o rată de 62,19% și județele Cluj, Constanța și Sibiu. Un procent de peste 40% din populația eligibilă pentru vaccinare au și județele Dolj și Hunedoara. Pe locurile 18 și 22 în clasament se află județele Gorj și Caraș – Severin cu procente de 38,62 și 37,43, iar spre coada clasamentului se află județul Arad, cu o rată de 36,65 populație vaccinată și județul Mehedinți, cu 33,62%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru