Timișul, în topul clasamentului la vaccinare

Dată

Timișul se află pe locul 5 în țară în clasamentul ratei de vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2. Procentul de vaccinare este de 45,39% din populația eligibilă, adică peste 12 ani. Înaintea Timișului, în clasament, se află municipiul București, cu o rată de 62,19% și județele Cluj, Constanța și Sibiu. Un procent de peste 40% din populația eligibilă pentru vaccinare au și județele Dolj și Hunedoara. Pe locurile 18 și 22 în clasament se află județele Gorj și Caraș – Severin cu procente de 38,62 și 37,43, iar spre coada clasamentului se află județul Arad, cu o rată de 36,65 populație vaccinată și județul Mehedinți, cu 33,62%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru