Timișul, în topul clasamentului la vaccinare

Dată

Timișul se află pe locul 5 în țară în clasamentul ratei de vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2. Procentul de vaccinare este de 45,39% din populația eligibilă, adică peste 12 ani. Înaintea Timișului, în clasament, se află municipiul București, cu o rată de 62,19% și județele Cluj, Constanța și Sibiu. Un procent de peste 40% din populația eligibilă pentru vaccinare au și județele Dolj și Hunedoara. Pe locurile 18 și 22 în clasament se află județele Gorj și Caraș – Severin cu procente de 38,62 și 37,43, iar spre coada clasamentului se află județul Arad, cu o rată de 36,65 populație vaccinată și județul Mehedinți, cu 33,62%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru