Țigările electronice, pericol pentru tineri

Dată

Folosirea țigărilor electronice în cazul tinerilor sunt periculoase, precizează Organizația Mondială a Sănătății. Pentru a reduce numărul tinerilor care dezvoltă o dependență pentru nicotină, autoritățile fiecărui stat trebuie să reglementeze uzul de țigări electronice și dispozitive similare. Organizația Mondială a Sănătății spune că producătorii de țigări electronice mizează pe atragerea adolescenților, printr-o gamă foarte largă de arome, iar aceștia au o șansă mai mare de a se reapuca de fumat, mai târziu în viață. Este foarte greu să diferențiem produsele care conțin nicotină de cele care nu conțin această substanță sau chiar de produsele care conțin doar tutun. Până în acest moment, doar 32 de țări au interzis produsele electronice pe bază de nicotină. Alte 79 de țări au adoptat cel puțin o măsură pentru a restricționa folosirea acestor dispozitive, iar alte 84 de țări nu au adoptat nicio măsură.

sursă foto: www.medicalnewstoday.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru