Țigările electronice, pericol pentru tineri

Dată

Folosirea țigărilor electronice în cazul tinerilor sunt periculoase, precizează Organizația Mondială a Sănătății. Pentru a reduce numărul tinerilor care dezvoltă o dependență pentru nicotină, autoritățile fiecărui stat trebuie să reglementeze uzul de țigări electronice și dispozitive similare. Organizația Mondială a Sănătății spune că producătorii de țigări electronice mizează pe atragerea adolescenților, printr-o gamă foarte largă de arome, iar aceștia au o șansă mai mare de a se reapuca de fumat, mai târziu în viață. Este foarte greu să diferențiem produsele care conțin nicotină de cele care nu conțin această substanță sau chiar de produsele care conțin doar tutun. Până în acest moment, doar 32 de țări au interzis produsele electronice pe bază de nicotină. Alte 79 de țări au adoptat cel puțin o măsură pentru a restricționa folosirea acestor dispozitive, iar alte 84 de țări nu au adoptat nicio măsură.

sursă foto: www.medicalnewstoday.com

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri