Tichete de masă pentru vaccinare

Dată

Românii vaccinaţi vor primi tichete de masă în valoare de 100 de lei, a anunțat Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă. Cei vaccinați cu schema completă vor putea ridica aceste bonuri de masă de la centrul de vaccinare unde s-au imunizat, atunci când vor fi disponibile. Ministrul Sănătății a precizat că această măsură reprezintă o recompensare a tuturor persoanelor care au fost vaccinate împotriva Covid-19. În cadrul aceleiași ordonanțe de urgență a fost prelungit și termenul de valabilitate al certificatelor de testare Covid pentru testele antigen. Acestea vor fi valabile pentru 48 de ore, iar testele PCR își mențin valabilitatea de 72 de ore. Ordonanța adoptată luni, 30 august, urmează să intre în vigoare în momentul în care va fi publicată în Monitorul Oficial.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru