Tichete de masă pentru vaccinare

Dată

Românii vaccinaţi vor primi tichete de masă în valoare de 100 de lei, a anunțat Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă. Cei vaccinați cu schema completă vor putea ridica aceste bonuri de masă de la centrul de vaccinare unde s-au imunizat, atunci când vor fi disponibile. Ministrul Sănătății a precizat că această măsură reprezintă o recompensare a tuturor persoanelor care au fost vaccinate împotriva Covid-19. În cadrul aceleiași ordonanțe de urgență a fost prelungit și termenul de valabilitate al certificatelor de testare Covid pentru testele antigen. Acestea vor fi valabile pentru 48 de ore, iar testele PCR își mențin valabilitatea de 72 de ore. Ordonanța adoptată luni, 30 august, urmează să intre în vigoare în momentul în care va fi publicată în Monitorul Oficial.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru