Tichete de masă pentru vaccinare

Dată

Românii vaccinaţi vor primi tichete de masă în valoare de 100 de lei, a anunțat Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă. Cei vaccinați cu schema completă vor putea ridica aceste bonuri de masă de la centrul de vaccinare unde s-au imunizat, atunci când vor fi disponibile. Ministrul Sănătății a precizat că această măsură reprezintă o recompensare a tuturor persoanelor care au fost vaccinate împotriva Covid-19. În cadrul aceleiași ordonanțe de urgență a fost prelungit și termenul de valabilitate al certificatelor de testare Covid pentru testele antigen. Acestea vor fi valabile pentru 48 de ore, iar testele PCR își mențin valabilitatea de 72 de ore. Ordonanța adoptată luni, 30 august, urmează să intre în vigoare în momentul în care va fi publicată în Monitorul Oficial.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru