Tichete de masă pentru vaccinare

Dată

Românii vaccinaţi vor primi tichete de masă în valoare de 100 de lei, a anunțat Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă. Cei vaccinați cu schema completă vor putea ridica aceste bonuri de masă de la centrul de vaccinare unde s-au imunizat, atunci când vor fi disponibile. Ministrul Sănătății a precizat că această măsură reprezintă o recompensare a tuturor persoanelor care au fost vaccinate împotriva Covid-19. În cadrul aceleiași ordonanțe de urgență a fost prelungit și termenul de valabilitate al certificatelor de testare Covid pentru testele antigen. Acestea vor fi valabile pentru 48 de ore, iar testele PCR își mențin valabilitatea de 72 de ore. Ordonanța adoptată luni, 30 august, urmează să intre în vigoare în momentul în care va fi publicată în Monitorul Oficial.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru