Teste gratuite Covid-19 făcute în farmacii

Dată

Peste 100 de farmacii din țară testează gratuit pentru Covid-19 folosind teste antigen rapide de la Ministerul Sănătății. Testarea se realizează prioritar în cele 106 farmacii disponibile la nivel național. Pregătirea personalului implicat în activitatea de testare va fi organizată gratuit de Colegiul Farmaciștilor din România, în colaborare cu Ordinul Asistenților Medicali Generali, Moașelor și Asistenților de Asistență Medicală din România. Aceștia au obligația de a raporta direcțiilor de sănătate publică județene rezultatele tuturor testelor efectuate și evoluțiile stocurilor. În județul Mehedinți sunt 3 farmacii care testează gratuit, iar în Timiș două. Detalii despre orașele în care farmaciile fac astfel de teste sau locațiile acestora pot fi găsite pe site-ul Ministerului Sănătății.

sursă foto: www.hotnews.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru