Teste gratuite Covid-19 făcute în farmacii

Dată

Peste 100 de farmacii din țară testează gratuit pentru Covid-19 folosind teste antigen rapide de la Ministerul Sănătății. Testarea se realizează prioritar în cele 106 farmacii disponibile la nivel național. Pregătirea personalului implicat în activitatea de testare va fi organizată gratuit de Colegiul Farmaciștilor din România, în colaborare cu Ordinul Asistenților Medicali Generali, Moașelor și Asistenților de Asistență Medicală din România. Aceștia au obligația de a raporta direcțiilor de sănătate publică județene rezultatele tuturor testelor efectuate și evoluțiile stocurilor. În județul Mehedinți sunt 3 farmacii care testează gratuit, iar în Timiș două. Detalii despre orașele în care farmaciile fac astfel de teste sau locațiile acestora pot fi găsite pe site-ul Ministerului Sănătății.

sursă foto: www.hotnews.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru