Teste gratuite Covid-19 făcute în farmacii

Dată

Peste 100 de farmacii din țară testează gratuit pentru Covid-19 folosind teste antigen rapide de la Ministerul Sănătății. Testarea se realizează prioritar în cele 106 farmacii disponibile la nivel național. Pregătirea personalului implicat în activitatea de testare va fi organizată gratuit de Colegiul Farmaciștilor din România, în colaborare cu Ordinul Asistenților Medicali Generali, Moașelor și Asistenților de Asistență Medicală din România. Aceștia au obligația de a raporta direcțiilor de sănătate publică județene rezultatele tuturor testelor efectuate și evoluțiile stocurilor. În județul Mehedinți sunt 3 farmacii care testează gratuit, iar în Timiș două. Detalii despre orașele în care farmaciile fac astfel de teste sau locațiile acestora pot fi găsite pe site-ul Ministerului Sănătății.

sursă foto: www.hotnews.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru