Terapii post Covid

Dată

Depresia și anxietatea afectează din ce în ce mai mulți oameni care au fost bolnavi de Covid-19. Cererea pentru terapii alternative și consiliere psihologică este din ce în ce mai mare. Doi din trei pacienți care au avut boala au dezvoltat o problemă de ordin mintal, arată un studiu recent făcut de cercetătorii Universității Oxford. Va fi nevoie de cel puțin un an și jumătate după ce pandemia va trece ca lucrurile să revină la normal, iar numărul persoanelor care suferă de depresie și anxietate să scadă, spun specialiștii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru