Stadionul „Ion Oblemenco” reamenajat

Dată

Gazonul de pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova va fi înlocuit de către Primăria orașului. Acesta se afla într-o stare extrem de deterioratăm din cauza temperaturilor extrem de ridicate. O altă cauză ar fi faptul că Stadionul de Fotbal Craiova găzduiește, săptămânal, meciurile celor două echipe ale orașului: Universitatea Craiova și U Craiova 1948. Atribuirea contractului de lucrări se va face până cel târziu 18 octombrie 2021, iar livrarea și montarea gazonului va avea ca termen 15 zile calendaristice.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru