Stadion de 20 de milioane de euro în Craiova

Dată

Un nou complex sportiv cu o valoare de 20 de milioane de euro va fi construit în locul Stadionului Tineretului din Craiova. Acesta va dispune de un velodrom acoperit, o pistă pentru atletism, un teren multifuncțional pentru o serie de discipline sportive, o piață de acces pietonal cu spații verzi, parcări subterane și supraterane, dar și zone de agrement cu piste pentru skateboarduri, role și biciclete. În cadrul complexului vor fi organizate competiții de rang internațional, anunță președintele Consiliul Județean Dolj, Cosmin Vasile. Proiectul va fi finanțat prin intermediul Campaniei Naționale de Investiții, iar banii pentru studiul de fezabilitate vin de la bugetul județean.

sursă foto: giurgiupesurse.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Tulburările gastrointestinale: cauze, manifestări, tratament – Reţeta Compensată

Stresul, alimentația nesănătoasă și stilul de viață dezechilibrat pot duce la apariția afecțiunilor gastrointestinale. Acestea sunt destul de frecvent întâlnite și relativ ușor de tratat, asta doar dacă sunt diagnosticate la timp.
Care sunt simptomele afecțiunilor gastrointestinale de ce apar aceste boli și mai ales de ce este atât important să vii la un consult de specialitate, înainte să apară complicațiile, ne spune Doctorul Răzvan Diaconescu – medic primar gastroenterolog, în emisiunea Rețeta Compensată.

Actualitate

Ziua Porţilor Deschise la grădiniţa PP14 – MozaiQub

Grădiniţa cu program prelungit nr. 14 din Timişoara şi-a deschis astăzi porţile şi a invitat părinții și copiii să ia parte la activităţile de învăţare şi joacă ale celor mici în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise.

Actualitate

Medicament pentru autism şi schizofrenie – MozaiQub

Cercetătorii israelieni de la Universitatea din Tel Aviv au identificat un mecanism împărtăşit de mutaţii prezente în genele ADNP şi SHANK3 care cauzează autism, schizofrenie şi alte afecţiuni.

Actualitate

Decizii istorice ale României – VOX

Guvernul aprobă actul normativ în baza căruia va întreprinde demersurile necesare pentru retragerea României din Banca Internaţională de Cooperare Economică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru