Stadion de 20 de milioane de euro în Craiova

Dată

Un nou complex sportiv cu o valoare de 20 de milioane de euro va fi construit în locul Stadionului Tineretului din Craiova. Acesta va dispune de un velodrom acoperit, o pistă pentru atletism, un teren multifuncțional pentru o serie de discipline sportive, o piață de acces pietonal cu spații verzi, parcări subterane și supraterane, dar și zone de agrement cu piste pentru skateboarduri, role și biciclete. În cadrul complexului vor fi organizate competiții de rang internațional, anunță președintele Consiliul Județean Dolj, Cosmin Vasile. Proiectul va fi finanțat prin intermediul Campaniei Naționale de Investiții, iar banii pentru studiul de fezabilitate vin de la bugetul județean.

sursă foto: giurgiupesurse.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru