Sprijin și pentru familiile bolnavilor de cancer

Dată

Familiile bolnavilor de cancer pot avea concediu plătit de stat pentru a putea să le fie alături. Acesta este un proiect de lege propus de Nicoleta Pauliuc, preşedinta Comisiei de Apărare din Senat. Proiectul mai prevede dreptul la cel puţin o şedinţă de evaluare psihologică şi la minimum cinci şedinţe gratuite de consiliere psihologică şi pentru pacient şi apropiaţi. Studiile arată că 30% dintre pacienţii oncologici se sting din cauza depresiei pentru că refuză să mai lupte. Anul trecut, peste 2 milioane de oameni din Uniunea Europeană au fost diagnosticaţi cu cancer, iar mai mult de un milion au murit din cauza bolii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru