Spitalele private vor afișa prețurile

Dată

Cele peste 340 de spitale private din România care au contracte cu casele de asigurări de sănătate vor fi obligate de lege să afişeze atât în sedii, la vedere, cât şi pe site-uri, prețurile percepute pacienţilor pe durata internării. Mihaela Tănase, purtător de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a explicat că pacientul va primi la solicitare un cost estimativ și un număr de zile pentru a-i permite să obţină şi oferte de la alte spitale şi să o aleagă pe cea care îl avantajează. Pe lângă cele peste 340 de spitale private, mai mult de 370 sunt publice.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Turneul Stradivarius revine la Târgu-Jiu

Turneul Stradivarius 2021-Odă Bucuriei revine anul acesta la Târgu Jiu, în 11 august, de la ora 19:30, în Parcul „Coloanei fără Șfârșit”.

MozaiQub

Villa Romană – Ropoltul Mare – La Vie – MozaiQub – Partea 1

Strămoșii noștri erau persoane inteligente nativ și dovada stă în faptul că noi existăm astăzi și putem să urmărim acest episod din Qub Mozaic, dar asta este o altă discuție.

Actualitate

Pandemia la zi

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate.

Cultură & Culte & Educație

Festivalul național de folk și baladă

Cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Național de Folk și Baladă ”Poarta Sărutului” are loc în perioada 5-8 august la Târgu-Jiu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru