Spitalele private vor afișa prețurile

Dată

Cele peste 340 de spitale private din România care au contracte cu casele de asigurări de sănătate vor fi obligate de lege să afişeze atât în sedii, la vedere, cât şi pe site-uri, prețurile percepute pacienţilor pe durata internării. Mihaela Tănase, purtător de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a explicat că pacientul va primi la solicitare un cost estimativ și un număr de zile pentru a-i permite să obţină şi oferte de la alte spitale şi să o aleagă pe cea care îl avantajează. Pe lângă cele peste 340 de spitale private, mai mult de 370 sunt publice.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru