Spitale libere de Covid – Știrile Qub

Dată

Maternitatea Bega din Timișoara a redevenit unitate medicală liberă de Covid-19, după ce timp de mai multe luni, spitalul a asigurat asistența medicală pentru pacientele infectate cu noul coronavirus. Se va păstra totuși o zonă galbenă pentru pacientele suspecte, spune Raul Pătrașcu, directorul Spitalului Județean Timișoara. Din zona roșie a ieșit și Casa Austria. Umrează ca acolo să fie relocată secția de chirurgie plastică și reparatorie. Zona este igienizată complet, iar toate secțiile spitalului vor avea cel puțin un salon cu câte trei locuri pentru pacienții Covid care nu pot fi tratați în altă parte. De asemenea, o secție Covid-19 de la Spitalul Județean din Arad a fost închisă, după scăderea numărului de îmbolnăviri din ultima perioadă. Secţia de recuperare îşi reia activitatea după mai bine de un an de zile, anunță reprezentanţii spitalului arădean.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru