Spitale libere de Covid – Știrile Qub

Dată

Maternitatea Bega din Timișoara a redevenit unitate medicală liberă de Covid-19, după ce timp de mai multe luni, spitalul a asigurat asistența medicală pentru pacientele infectate cu noul coronavirus. Se va păstra totuși o zonă galbenă pentru pacientele suspecte, spune Raul Pătrașcu, directorul Spitalului Județean Timișoara. Din zona roșie a ieșit și Casa Austria. Umrează ca acolo să fie relocată secția de chirurgie plastică și reparatorie. Zona este igienizată complet, iar toate secțiile spitalului vor avea cel puțin un salon cu câte trei locuri pentru pacienții Covid care nu pot fi tratați în altă parte. De asemenea, o secție Covid-19 de la Spitalul Județean din Arad a fost închisă, după scăderea numărului de îmbolnăviri din ultima perioadă. Secţia de recuperare îşi reia activitatea după mai bine de un an de zile, anunță reprezentanţii spitalului arădean.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru