Spitale libere de Covid – Știrile Qub

Dată

Maternitatea Bega din Timișoara a redevenit unitate medicală liberă de Covid-19, după ce timp de mai multe luni, spitalul a asigurat asistența medicală pentru pacientele infectate cu noul coronavirus. Se va păstra totuși o zonă galbenă pentru pacientele suspecte, spune Raul Pătrașcu, directorul Spitalului Județean Timișoara. Din zona roșie a ieșit și Casa Austria. Umrează ca acolo să fie relocată secția de chirurgie plastică și reparatorie. Zona este igienizată complet, iar toate secțiile spitalului vor avea cel puțin un salon cu câte trei locuri pentru pacienții Covid care nu pot fi tratați în altă parte. De asemenea, o secție Covid-19 de la Spitalul Județean din Arad a fost închisă, după scăderea numărului de îmbolnăviri din ultima perioadă. Secţia de recuperare îşi reia activitatea după mai bine de un an de zile, anunță reprezentanţii spitalului arădean.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru