Spania reimpune restricții

Dată

Regiunea Catalonia din Spania a reimpus restricții pentru a opri creşterea în masă a cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele zile. Discotecile şi alte locuri de divertisment deschise pe timpul nopții în spaţii închise se vor închide de la sfârşitul acestei săptămâni şi va fi necesară prezentarea unui test antigen sau PCR negativ, sau a unui certificat de vaccinare, pentru participarea la evenimente în aer liber cu peste 500 de persoane, a anunţat Patricia Plaja, purtătoarea de cuvânt a guvernului catalan. Situaţia sanitară s-a înrăutățit brusc în ultimele zile în Spania, cu o explozie a numărului de contaminări cu COVID-19 în rândul tinerilor. Purtarea unei măşti nu mai este obligatorie în aer liber în Spania din 26 iunie. Campania de vaccinare din Spania s-a accelerat, iar 40,3% din cei aproximativ 47 de milioane de spanioli sunt complet vaccinaţi împotriva coronavirusului, în timp ce jumătate , adică 55,9%, au primit cel puţin o doză de vaccin.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru