Spania reimpune restricții

Dată

Regiunea Catalonia din Spania a reimpus restricții pentru a opri creşterea în masă a cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele zile. Discotecile şi alte locuri de divertisment deschise pe timpul nopții în spaţii închise se vor închide de la sfârşitul acestei săptămâni şi va fi necesară prezentarea unui test antigen sau PCR negativ, sau a unui certificat de vaccinare, pentru participarea la evenimente în aer liber cu peste 500 de persoane, a anunţat Patricia Plaja, purtătoarea de cuvânt a guvernului catalan. Situaţia sanitară s-a înrăutățit brusc în ultimele zile în Spania, cu o explozie a numărului de contaminări cu COVID-19 în rândul tinerilor. Purtarea unei măşti nu mai este obligatorie în aer liber în Spania din 26 iunie. Campania de vaccinare din Spania s-a accelerat, iar 40,3% din cei aproximativ 47 de milioane de spanioli sunt complet vaccinaţi împotriva coronavirusului, în timp ce jumătate , adică 55,9%, au primit cel puţin o doză de vaccin.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru