Situația pandemică în Timiș

Dată

Rata de infectare cu Covid-19 a crescut în trei localități din județul Timiș. Este vorba despre localitățile Checea, Nădrag și Fârdea, unde rata de incidență depășea deja 3 la mia de locuitori. În Timișoara, rata de incidență a scăzut puțin ieri, ajungând de la 0,96 la mia de locuitori la 0,86. În Timiș, situația stă la fel de bine, rata de incidență fiind de 0,84 la mie. Județul Timiș a atins un nou record în ceea ce privește vaccinarea populației. În decursul zilei de ieri au fost vaccinate peste 6.600 de persoane, majoritatea la Maratonul Vaccinării, ediția a doua.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru