Situația pandemică în Timiș

Dată

Rata de infectare cu Covid-19 a crescut în trei localități din județul Timiș. Este vorba despre localitățile Checea, Nădrag și Fârdea, unde rata de incidență depășea deja 3 la mia de locuitori. În Timișoara, rata de incidență a scăzut puțin ieri, ajungând de la 0,96 la mia de locuitori la 0,86. În Timiș, situația stă la fel de bine, rata de incidență fiind de 0,84 la mie. Județul Timiș a atins un nou record în ceea ce privește vaccinarea populației. În decursul zilei de ieri au fost vaccinate peste 6.600 de persoane, majoritatea la Maratonul Vaccinării, ediția a doua.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru