Situația pandemică în Timiș

Dată

Rata de infectare cu Covid-19 a crescut în trei localități din județul Timiș. Este vorba despre localitățile Checea, Nădrag și Fârdea, unde rata de incidență depășea deja 3 la mia de locuitori. În Timișoara, rata de incidență a scăzut puțin ieri, ajungând de la 0,96 la mia de locuitori la 0,86. În Timiș, situația stă la fel de bine, rata de incidență fiind de 0,84 la mie. Județul Timiș a atins un nou record în ceea ce privește vaccinarea populației. În decursul zilei de ieri au fost vaccinate peste 6.600 de persoane, majoritatea la Maratonul Vaccinării, ediția a doua.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru