Situația pandemică în Timiș

Dată

Rata de infectare cu Covid-19 a crescut în trei localități din județul Timiș. Este vorba despre localitățile Checea, Nădrag și Fârdea, unde rata de incidență depășea deja 3 la mia de locuitori. În Timișoara, rata de incidență a scăzut puțin ieri, ajungând de la 0,96 la mia de locuitori la 0,86. În Timiș, situația stă la fel de bine, rata de incidență fiind de 0,84 la mie. Județul Timiș a atins un nou record în ceea ce privește vaccinarea populației. În decursul zilei de ieri au fost vaccinate peste 6.600 de persoane, majoritatea la Maratonul Vaccinării, ediția a doua.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Titluri de cetățean de onoare de ziua Timișoarei

Titluri de cetățean de onoare al Timișoarei vor fi acordate de ziua orașului, pentru 4 personalități. Decernările vor fi făcute marți, 3 august, când Consiliul Local va vota trei dintre proiectele de hotărâre care prevăd acordarea titlului pentru primii 3.

Lifestyle

Criză alimentară globală

Fenomenele meteorologice extreme înregistrate simultan în ultimele zile pe tot globul riscă să ducă la o criză a alimentelor. Ploi în Germania, Turcia şi China, vreme foarte călduroasă în vestul Statelor Unite

Evenimente

Ziua Națională a Ambulanței

Ziua Naţională a Ambulanţei din România este marcată în fiecare an la data de 28 iulie.

Sănătate & Sport

Țigările electronice, pericol pentru tineri

Folosirea țigărilor electronice în cazul tinerilor sunt periculoase, precizează Organizația Mondială a Sănătății.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru