Se reiau competițiile județene de fotbal

Dată

Competițiile de fotbal din județul Caraș-Severin ale copiilor și juniorilor din liga a IV-a și a V-a vor fi reluate din luna septembrie. În aceste zile, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin și membrii afiliați fac toate demersurile pentru ca aceste competiții județene de fotbal să fie reluate în condiții optime. Astăzi are loc prima întâlnire a jucătorilor după o lungă pauză din cauza restricțiilor din cauza pandemiei. Va fi o întâlnire cu reprezentanții echipelor de copii și juniori. Decizia de a amâna începerea campionatului până în luna septembrie din cauza căldurilor excesive a fost luată de președintele Agenției Județene de Fotbal împreună cu conducerea Comitetului Executiv și membrii afiliați.

sursa foto: basilica.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru