Se reiau competițiile județene de fotbal

Dată

Competițiile de fotbal din județul Caraș-Severin ale copiilor și juniorilor din liga a IV-a și a V-a vor fi reluate din luna septembrie. În aceste zile, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin și membrii afiliați fac toate demersurile pentru ca aceste competiții județene de fotbal să fie reluate în condiții optime. Astăzi are loc prima întâlnire a jucătorilor după o lungă pauză din cauza restricțiilor din cauza pandemiei. Va fi o întâlnire cu reprezentanții echipelor de copii și juniori. Decizia de a amâna începerea campionatului până în luna septembrie din cauza căldurilor excesive a fost luată de președintele Agenției Județene de Fotbal împreună cu conducerea Comitetului Executiv și membrii afiliați.

sursa foto: basilica.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru