Se reiau competițiile județene de fotbal

Dată

Competițiile de fotbal din județul Caraș-Severin ale copiilor și juniorilor din liga a IV-a și a V-a vor fi reluate din luna septembrie. În aceste zile, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin și membrii afiliați fac toate demersurile pentru ca aceste competiții județene de fotbal să fie reluate în condiții optime. Astăzi are loc prima întâlnire a jucătorilor după o lungă pauză din cauza restricțiilor din cauza pandemiei. Va fi o întâlnire cu reprezentanții echipelor de copii și juniori. Decizia de a amâna începerea campionatului până în luna septembrie din cauza căldurilor excesive a fost luată de președintele Agenției Județene de Fotbal împreună cu conducerea Comitetului Executiv și membrii afiliați.

sursa foto: basilica.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru