Se reiau competițiile județene de fotbal

Dată

Competițiile de fotbal din județul Caraș-Severin ale copiilor și juniorilor din liga a IV-a și a V-a vor fi reluate din luna septembrie. În aceste zile, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin și membrii afiliați fac toate demersurile pentru ca aceste competiții județene de fotbal să fie reluate în condiții optime. Astăzi are loc prima întâlnire a jucătorilor după o lungă pauză din cauza restricțiilor din cauza pandemiei. Va fi o întâlnire cu reprezentanții echipelor de copii și juniori. Decizia de a amâna începerea campionatului până în luna septembrie din cauza căldurilor excesive a fost luată de președintele Agenției Județene de Fotbal împreună cu conducerea Comitetului Executiv și membrii afiliați.

sursa foto: basilica.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru