Se prelungește carantina de noapte în Deva

Dată

Municipiul Deva introduce carantina de noapte și în timpul săptămânii, după ce rata de infectare a depășit pragul de 8 la mia de locuitori. Se interzice circulația în intervalul orar 20:00-05:00, cu excepția persoanelor vaccinate sau a celor trecute prin boală.
Măsura este valabilă și pentru localitățile hunedorene Vălișoara, Brănișca, Blăjeni, Ilia, Vorța, Teliucu Inferior și Lelese.
Indiferent de incidența înregistrată, în toate localitățile rămâne în vigoare obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în interiorul spațiilor comerciale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru