Se prelungește carantina de noapte în Deva

Dată

Municipiul Deva introduce carantina de noapte și în timpul săptămânii, după ce rata de infectare a depășit pragul de 8 la mia de locuitori. Se interzice circulația în intervalul orar 20:00-05:00, cu excepția persoanelor vaccinate sau a celor trecute prin boală.
Măsura este valabilă și pentru localitățile hunedorene Vălișoara, Brănișca, Blăjeni, Ilia, Vorța, Teliucu Inferior și Lelese.
Indiferent de incidența înregistrată, în toate localitățile rămâne în vigoare obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în interiorul spațiilor comerciale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru