Se prelungește carantina de noapte în Deva

Dată

Municipiul Deva introduce carantina de noapte și în timpul săptămânii, după ce rata de infectare a depășit pragul de 8 la mia de locuitori. Se interzice circulația în intervalul orar 20:00-05:00, cu excepția persoanelor vaccinate sau a celor trecute prin boală.
Măsura este valabilă și pentru localitățile hunedorene Vălișoara, Brănișca, Blăjeni, Ilia, Vorța, Teliucu Inferior și Lelese.
Indiferent de incidența înregistrată, în toate localitățile rămâne în vigoare obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în interiorul spațiilor comerciale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Actualitate

Greva în educație, continuă – MozaiQub

Este a patra zi de grevă în educație, profesorii ies în continuare în stradă.
S-au încheiat negocierile guvernanţilor cu profesorii.

Actualitate

Ce este medicina internă și când apelăm la medicul internist? – Rețeta Compensată

Medicina internă este specialitatea medicală care privește organismul ca pe un tot unitar și care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul nechirurgical al majorității bolilor de care suferă adulții -plămâni, inimă, stomac, ficat, intestin, sistem urogenital şi multe altele

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru