Se mută Psihiatria

Dată

Secţia de Psihiatrie din Arad se va muta, temporar, în fosta Secţie de Infecţioase Adulţi, de pe strada Ştefan Cicio Pop. Conform Consiliului Judeţean Arad, a fost alocată suma de 194.000 de lei pentru ca imobilul de pe Cicio Pop să treacă prin câteva lucrări de amenajare, înainte ca pacienţii şi personalul medical de pe Goga să se mute. Motivul mutării este modernizarea Secției de Psihiatrie în urma unui proiect finanţat de Compania Naţională de Investiţii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru