Se caută cadre medicale

Dată

Spitalul Municipal Orăştie a scos la concurs mai multe posturi vacante. Se caută asistent medical debutant, cu studii postliceale în balneofiziokinetoterapie si recuperare, asistent medical, cu studii postliceale în specialitatea medicină generală la Compartimentul Primiri Urgențe. La concurs au mai fost scoase și două posture de îngrijitor – Ambulatoriu. Candidații care optează pentru postul de asistent medical debutant din balneofiziokinetoterapie trebuie să aibă doar diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă în specialitatea balneofiziokinetoterapie și recuperare. În 22 iulie este programată proba scrisă, iar în 27 iulie interviul.
Pentru postul asistent medical la Compartimentul de Primiri Urgențe candidații trebuie să aibă 6 luni vechime în specialitate și să dețină diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă. Concursul va avea loc în 26 iulie atunci când candidații vor susține proba scrisă, iar în data de 28 este programat interviul.
Pentru postul de îngrijitor este necesară diplomă de studii medii de specialitate, curs de calculator sau certificat de competențe digitale și 6 luni vechime în activitate. În data de 23 iulie are loc proba scrisă, iar în 27 iulie proba practică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru