Se caută cadre medicale

Dată

Spitalul Municipal Orăştie a scos la concurs mai multe posturi vacante. Se caută asistent medical debutant, cu studii postliceale în balneofiziokinetoterapie si recuperare, asistent medical, cu studii postliceale în specialitatea medicină generală la Compartimentul Primiri Urgențe. La concurs au mai fost scoase și două posture de îngrijitor – Ambulatoriu. Candidații care optează pentru postul de asistent medical debutant din balneofiziokinetoterapie trebuie să aibă doar diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă în specialitatea balneofiziokinetoterapie și recuperare. În 22 iulie este programată proba scrisă, iar în 27 iulie interviul.
Pentru postul asistent medical la Compartimentul de Primiri Urgențe candidații trebuie să aibă 6 luni vechime în specialitate și să dețină diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă. Concursul va avea loc în 26 iulie atunci când candidații vor susține proba scrisă, iar în data de 28 este programat interviul.
Pentru postul de îngrijitor este necesară diplomă de studii medii de specialitate, curs de calculator sau certificat de competențe digitale și 6 luni vechime în activitate. În data de 23 iulie are loc proba scrisă, iar în 27 iulie proba practică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru