Se caută cadre medicale

Dată

Spitalul Municipal Orăştie a scos la concurs mai multe posturi vacante. Se caută asistent medical debutant, cu studii postliceale în balneofiziokinetoterapie si recuperare, asistent medical, cu studii postliceale în specialitatea medicină generală la Compartimentul Primiri Urgențe. La concurs au mai fost scoase și două posture de îngrijitor – Ambulatoriu. Candidații care optează pentru postul de asistent medical debutant din balneofiziokinetoterapie trebuie să aibă doar diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă în specialitatea balneofiziokinetoterapie și recuperare. În 22 iulie este programată proba scrisă, iar în 27 iulie interviul.
Pentru postul asistent medical la Compartimentul de Primiri Urgențe candidații trebuie să aibă 6 luni vechime în specialitate și să dețină diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă. Concursul va avea loc în 26 iulie atunci când candidații vor susține proba scrisă, iar în data de 28 este programat interviul.
Pentru postul de îngrijitor este necesară diplomă de studii medii de specialitate, curs de calculator sau certificat de competențe digitale și 6 luni vechime în activitate. În data de 23 iulie are loc proba scrisă, iar în 27 iulie proba practică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Actualitate

Vara în Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023 – MozaiQub

Vara TM 2023 continuă cu un program cultural efervescent, cu o paletă diversă și complexă. De la incursiuni sonore la artă conceptuală, ateliere și instalații, concerte, ateliere de dans, tururi ghidate în expozițiile Art Encounters, Narațiuni Sonore, sculptură, momente muzicale extraordinare și colaborări orchestrale marca Romanian Chamber Orchestra, un festival de arte performative, lansări de carte, festivaluri de muzică barocă, jazz contemporan prin Festivalul JazzX și electro prin Flight Festival – District23 și Gala Premiilor UNITER 2023.

Emisiuni

Medicina de familie – prima ”verigă” din lanțul de îngrijiri medicale – Rețeta Compensată

Reorientarea asistenței medicale spre medicina omului sănătos a dat o nouă dimensiune specialității MEDICINA DE FAMILIE și, în acelasi timp, a condus la redescoperirea rolului esențial al medicului de familie. Calităţile unui bun medic de familie sunt (dincolo de competenţa pur profesională, valoare a oricărei specialităţi medicale): de a explica limpede pacienţilor lucruri legate de sănătatea lor, de a-i informa în privinţa tuturor opţiunilor posibile privind prevenirea bolilor, diagnosticul şi tratamentul; de a putea fi uşor de găsit şi de abordat de către pacienţii săi; de a avea relaţii şi legături în lumea medicală şi de a avea noţiuni de legislaţie medicală
De aceea astăzi este la fel de importantă o bună alegere a medicului tău de familie, pe cât este alegerea unui medic specialist în condiții de boală. Pentru că odată ales, medicul de familie devine mentorul și strategul sănătății tale. Pe larg despre medicina de familie în emisiunea Rețeta Compensată.

Actualitate

Gala Premiilor UNITER pe scena Teatrul Național din Timișoara – MozaiQub

Cea de-a 31-a ediție a Galei UNITER are loc anul acesta la Timișoara, în 12 iunie, de la ora 20:00, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu”. Proiectul este finanțat prin Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023”.
Este un eveniment de anvergură, un spectacol dinamic plin de eleganță și rafinament, cu un concept realizat de regizorul și coregraful Răzvan Mazilu împreună cu scenograful Dragoș Buhagiar.
Până în 12 iunie rulează o campanie de promovare și susținere a artiștilor nominalizați.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru