Salină și saună la Spitalul „Victor Babeș”

Dată

În această perioadă se derulează unul dintre cele mai importante proiecte în domeniul sănătății din vestul țării, construcția unui nou ansamblu la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Extinderea centrului de recuperare medicală respiratorie se va realiza prin construirea a 3 clădiri.
Lucrările au fost începute la finalul anului trecut, iar în prezent, stadiul de realizare al proiectului este de 20%. La finalul lucrărilor, pacienții vor beneficia de salină, saună și terapie cu aerosoli. Se vor construi 13 saloane, 5 cabinete medicale, o sală de curs pentru 70 de persoane, dar și săli de conferințe și de kinetoterapie, transmit reprezentanții instituției.
Lucrările ar trebui finalizate până la finalul anului viitor, valoarea totală a investiției fiind de 37 de milioane de lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru