Salină și saună la Spitalul „Victor Babeș”

Dată

În această perioadă se derulează unul dintre cele mai importante proiecte în domeniul sănătății din vestul țării, construcția unui nou ansamblu la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Extinderea centrului de recuperare medicală respiratorie se va realiza prin construirea a 3 clădiri.
Lucrările au fost începute la finalul anului trecut, iar în prezent, stadiul de realizare al proiectului este de 20%. La finalul lucrărilor, pacienții vor beneficia de salină, saună și terapie cu aerosoli. Se vor construi 13 saloane, 5 cabinete medicale, o sală de curs pentru 70 de persoane, dar și săli de conferințe și de kinetoterapie, transmit reprezentanții instituției.
Lucrările ar trebui finalizate până la finalul anului viitor, valoarea totală a investiției fiind de 37 de milioane de lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru