Salină și saună la Spitalul „Victor Babeș”

Dată

În această perioadă se derulează unul dintre cele mai importante proiecte în domeniul sănătății din vestul țării, construcția unui nou ansamblu la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Extinderea centrului de recuperare medicală respiratorie se va realiza prin construirea a 3 clădiri.
Lucrările au fost începute la finalul anului trecut, iar în prezent, stadiul de realizare al proiectului este de 20%. La finalul lucrărilor, pacienții vor beneficia de salină, saună și terapie cu aerosoli. Se vor construi 13 saloane, 5 cabinete medicale, o sală de curs pentru 70 de persoane, dar și săli de conferințe și de kinetoterapie, transmit reprezentanții instituției.
Lucrările ar trebui finalizate până la finalul anului viitor, valoarea totală a investiției fiind de 37 de milioane de lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru