Salină și saună la Spitalul „Victor Babeș”

Dată

În această perioadă se derulează unul dintre cele mai importante proiecte în domeniul sănătății din vestul țării, construcția unui nou ansamblu la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Extinderea centrului de recuperare medicală respiratorie se va realiza prin construirea a 3 clădiri.
Lucrările au fost începute la finalul anului trecut, iar în prezent, stadiul de realizare al proiectului este de 20%. La finalul lucrărilor, pacienții vor beneficia de salină, saună și terapie cu aerosoli. Se vor construi 13 saloane, 5 cabinete medicale, o sală de curs pentru 70 de persoane, dar și săli de conferințe și de kinetoterapie, transmit reprezentanții instituției.
Lucrările ar trebui finalizate până la finalul anului viitor, valoarea totală a investiției fiind de 37 de milioane de lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru