România zonă roșie pentru Germania

Dată

Germania a inclus România pe lista roșie. Conform noilor reglementări, românii care intră în țară trebuie să prezinte dovada vaccinării cu schemă completă, un document care atestă trecerea prin boală sau rezultatul unui test Covid negativ. Documentele menţionate trebuie redactate într-una dintre limbile germană, engleză, franceză, italiană sau spaniolă şi pot fi prezentate în format fizic sau electronic.
Persoanele care urmează să se deplaseze în Germania trebuie să se înregistreze, înaintea plecării, pe platforma: https://einreiseanmeldung.de.
Cei care intră doar pe baza unui rezultat negativ vor intra în carantină pentru o perioadă de 10 zile și au obligația de a se deplasa direct spre locuință.
Sunt exceptate de înregistrarea pe platformă și de carantină persoanele aflate în transit, lucrătorii din domeniul transporturilor, membrii delegațiilor oficiale, persoanele care se deplasează acolo pentru a fi tratate de infecția cu SARS-CoV-2 și cei care călătoresc pentru mai puțin de 72 de ore pentru a-și vizita rudele de gradul I.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru