România zonă roșie pentru Germania

Dată

Germania a inclus România pe lista roșie. Conform noilor reglementări, românii care intră în țară trebuie să prezinte dovada vaccinării cu schemă completă, un document care atestă trecerea prin boală sau rezultatul unui test Covid negativ. Documentele menţionate trebuie redactate într-una dintre limbile germană, engleză, franceză, italiană sau spaniolă şi pot fi prezentate în format fizic sau electronic.
Persoanele care urmează să se deplaseze în Germania trebuie să se înregistreze, înaintea plecării, pe platforma: https://einreiseanmeldung.de.
Cei care intră doar pe baza unui rezultat negativ vor intra în carantină pentru o perioadă de 10 zile și au obligația de a se deplasa direct spre locuință.
Sunt exceptate de înregistrarea pe platformă și de carantină persoanele aflate în transit, lucrătorii din domeniul transporturilor, membrii delegațiilor oficiale, persoanele care se deplasează acolo pentru a fi tratate de infecția cu SARS-CoV-2 și cei care călătoresc pentru mai puțin de 72 de ore pentru a-și vizita rudele de gradul I.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Salonul Internaţional de Invenţii şi Inovaţii “Traian Vuia” Timișoara, încheiat cu succes – MozaiQub

Cea de a X-a ediție a Salonului Internațional de Invenții și Inovații ”Traian Vuia” Timișoara s-a încheiat cu un real succes. Ultima zi, cea de-a ...
Emisiuni

Oportunități de angajare în cadrul MAPN – QubArena

MAPN așteaptă voluntari pentru a fi încadrați și remunerați. Înscrieriele au loc până în 27 iunie la Centrul Militar Zonal Timiș.
Informații Utile

Agenda zilei, luni, 17 iunie 2024

Agenda zilei, luni, 17 iunie 2024
Emisiuni

A doua zi a Salonului Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia” Timișoara – MozaiQub

Prima zi a celei de-a X-a ediții a Salonului Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia” Timișoara s-a încheiat cu un real succes. A doua ...

Alte
știri