România zonă roșie pentru Germania

Dată

Germania a inclus România pe lista roșie. Conform noilor reglementări, românii care intră în țară trebuie să prezinte dovada vaccinării cu schemă completă, un document care atestă trecerea prin boală sau rezultatul unui test Covid negativ. Documentele menţionate trebuie redactate într-una dintre limbile germană, engleză, franceză, italiană sau spaniolă şi pot fi prezentate în format fizic sau electronic.
Persoanele care urmează să se deplaseze în Germania trebuie să se înregistreze, înaintea plecării, pe platforma: https://einreiseanmeldung.de.
Cei care intră doar pe baza unui rezultat negativ vor intra în carantină pentru o perioadă de 10 zile și au obligația de a se deplasa direct spre locuință.
Sunt exceptate de înregistrarea pe platformă și de carantină persoanele aflate în transit, lucrătorii din domeniul transporturilor, membrii delegațiilor oficiale, persoanele care se deplasează acolo pentru a fi tratate de infecția cu SARS-CoV-2 și cei care călătoresc pentru mai puțin de 72 de ore pentru a-și vizita rudele de gradul I.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 25 octombrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Ajutor de încălzire, Craiovenii vor avea căldură, Noi focare de pestă porcină

QubArena

Rămân timișorenii fără apă caldă și căldură?

Rămân timișorenii fără apă caldă și căldură?

Cultură & Culte & Educație

Zilele Carierei la Poltehnica Timișoara, online

Noua ediție a evenimentului Zilele Carierei se desfășoară online în acest an.

Cultură & Culte & Educație

NeoNlitic la Casa Artelor din Timișoara

Cea de-a treia ediție a NeoNlitic va fi prezentă la Casa Artelor din Timișoara, până pe 31 octombrie. Programul de vizionare este de marți până duminică, între orele 13:00 – 18:00.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru