România, prima într-un top al riscului de COVID sever

Dată

Românii sunt cei mai expuşi riscului de a ajunge la spital din cauza îmbolnăvirii cu virusul Sars-Cov-2, iar acest lucru are legătură cu gradul scăzut de vaccinare. Acest lucru este demonstrat de studii recente, făcute la o universitate din Londra, și Comisia Europeană. Acolo unde proporţia celor vaccinaţi este mică, sunt cele mai multe decese. În ultimele două săptămâni, doar Bulgaria a avut mortalitate mai mare decât România. 800 din 100.000 români ar putea face forme grave ale bolii, dacă fiecare ar fi expus acum virusului.
În România, mai puţin de 40% din populaţie a primit cel puţin o doză de vaccin, iar la cei de peste 18 ani, rata imunizărilor abia se apropie de 48%, mult sub media Uniunii Europene.
În multe ţări europene crește din nou numărul infectărilor, dar sunt puține cazuri severe, pentru că populația s-a vaccinat deja.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri