România la Campionatul European de șah

Dată

A douăzecea ediție a Campionatului European de Șah Rapid pentru juniori are loc zilele acestea, la Novi Sad, Serbia. România este reprezentată la categoria junioare U16 de Alexia Hoancă, o timișoreancă de la Clubul Universitar de Șah București. Alexandra Hoancă are un coeficient de 1484 de puncte și se află în competiție cu alte 26 de jucătoare de pe continent. Ea are trei puncte, după șase runde din cele nouă runde ale întrecerii, și se află pe locul al 14-lea. Lider este Sofia Blokhin, din Estonia, cu 5,5 puncte.
Alexandra a încheiat întrecerea pe locul al 11-lea, adunând 5 puncte din nouă posibile. Sofia Blokhin și-a păstrat prima poziție, cu 8 puncte, și este campioană continentală. Timișoreanca va participa în continuare în întrecerea „Blitz”.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru