România depășită la vaccinare

Dată

România începe să fie depășită la capitolul vaccinare în Uniunea Europeană. Țara noastră se află printre ultimele 3 țări la administrarea primei doze după ce la începutul anului era pe locul 6. În luna februarie ocupa locul al treilea la numărul de persoane imunizate cu cea dea doua doză, însă a coborât pe locul 9. Cu cât numărul românilor care se vaccinează scade, cu atât cresc șansele ca la toamnă să avem de-a face cu un val patru al pandemiei. Vara și relaxarea îi determină pe oameni să uite de Covid, însă autoritățile se duc cu vaccinul până la mare și în aeroporturi. Nici maratoanele nu au reușit să mai aducă la prima doză decât cel mult 25 de mii de persoane pe zi în ultima săptămână, la nivel naţional. În comuna Dumbrăvița din județul Timiș s-au vaccinat deja 44% dintre localnici. Specialiștii avertizează, însă că orice persoană nevaccinată și care nu a trecut prin boală reprezintă un risc pentru cel de-al patrlea val de Covid-19.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru