Risc scăzut de efecte Covid la copii

Dată

Un nou studiu asupra efectelor pe termen lung după îmbolnavirea de Covid-19 în cazul copiilor, vine cu o veste bună. Atât simptomele bolii, cât şi sechelele sunt mult mai puţin grave decât la adulţi. Sub 5% dintre copiii bolnavi de Covid-19 continuă să fie simptomatici după 4 săptămâni, constată noul studiu britanic. Analiza s-a bazat pe datele colectate în perioada dintre redeschiderea școlilor, în toamnă, și vârful valului de iarnă al pandemiei în Marea Britanie. Au participat copii cu vârste între 5 și 17 ani.
În medie, simptomele au durat 5 zile la copiii de până la 11 ani, și 7 zile la cei care au între 12 și 17 ani. Simptomele cele mai frecvente au fost durerile de cap, oboseala, durerile în gât și pierderea mirosului, nu și afecțiuni neurologice grave.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru