Reșița iese din scenariul roșu

Dată

Municipiul Reșița iese din scenariul roșu, în contextul scăderii incidenței cazurilor de Covid-19 sub 3 la 1.000 de locuitori. Se vor redeschide restaurantele în interior și sălile de spectacol, dar vor rămâne valabile, pentru cel puțin 14 zile, măsurile pentru scenariului galben. Subprefectul județului, Andrei Plujar a subliniat că se continuă campania de imunizare la un al doilea punct de vaccinare Pfizer deschis la Școala Mihai Peia din Reșița. El îndeamnă toți să vină să se vaccineze pentru a stopa definitiv pandemia. Caraș-Severin se află, de pe 7 mai, în scenariul verde, cu o incidență de 1.19 la mie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru