Reșița iese din scenariul roșu

Dată

Municipiul Reșița iese din scenariul roșu, în contextul scăderii incidenței cazurilor de Covid-19 sub 3 la 1.000 de locuitori. Se vor redeschide restaurantele în interior și sălile de spectacol, dar vor rămâne valabile, pentru cel puțin 14 zile, măsurile pentru scenariului galben. Subprefectul județului, Andrei Plujar a subliniat că se continuă campania de imunizare la un al doilea punct de vaccinare Pfizer deschis la Școala Mihai Peia din Reșița. El îndeamnă toți să vină să se vaccineze pentru a stopa definitiv pandemia. Caraș-Severin se află, de pe 7 mai, în scenariul verde, cu o incidență de 1.19 la mie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru