Reșița iese din scenariul roșu

Dată

Municipiul Reșița iese din scenariul roșu, în contextul scăderii incidenței cazurilor de Covid-19 sub 3 la 1.000 de locuitori. Se vor redeschide restaurantele în interior și sălile de spectacol, dar vor rămâne valabile, pentru cel puțin 14 zile, măsurile pentru scenariului galben. Subprefectul județului, Andrei Plujar a subliniat că se continuă campania de imunizare la un al doilea punct de vaccinare Pfizer deschis la Școala Mihai Peia din Reșița. El îndeamnă toți să vină să se vaccineze pentru a stopa definitiv pandemia. Caraș-Severin se află, de pe 7 mai, în scenariul verde, cu o incidență de 1.19 la mie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru