Rapel pentru cei vaccinați cu Johnson & Johnson

Dată

Românii care s-au vaccinat cu serul de la Johnson & Johnson pot face rapelul începând de astăzi, 8 noiembrie. Pentru a face a doua doză de vaccin Johnson & Johnson este nevoie să treacă 6 luni de la adminitrarea primei doze, a anunțat Valeriu Gheorghiță, Coordonatorul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19. Persoanelor vaccinate cu acest ser le este recomandată folosirea unui vaccin tot pe bază de ARN mesager, adică seruruile de la Pfizer, Moderna sau Johnson & Johnson. În total, peste 1,6 milioane de români s-au vaccinat împotriva Covid-19 cu prima doză a acestui ser.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru