Rapel pentru cei vaccinați cu Johnson & Johnson

Dată

Românii care s-au vaccinat cu serul de la Johnson & Johnson pot face rapelul începând de astăzi, 8 noiembrie. Pentru a face a doua doză de vaccin Johnson & Johnson este nevoie să treacă 6 luni de la adminitrarea primei doze, a anunțat Valeriu Gheorghiță, Coordonatorul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19. Persoanelor vaccinate cu acest ser le este recomandată folosirea unui vaccin tot pe bază de ARN mesager, adică seruruile de la Pfizer, Moderna sau Johnson & Johnson. În total, peste 1,6 milioane de români s-au vaccinat împotriva Covid-19 cu prima doză a acestui ser.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru