Proiect educațional pentru academiile de fotbal

Dată

Începând cu 2022, Federația Română de Fotbal își propune să contribuie la optimizarea potențialului tinerilor jucători de fotbal din România prin pregătirea managerilor academiilor de fotbal. În acest sens, Federația a aprobat demararea unui proiect educațional. Vor fi selectați cei mai buni 20 de manageri de academii din România care vor intra într-un program intensiv de pregătire cu cei mai renumiți experți la nivel internațional. Costurile de școlarizare vor fi subvenționate de Federația Română de Fotbal cu 75%, iar programul va fi împărțit în 5 module desfășurate din ianuarie până în octombrie 2022. Se vor acoperi subiecte precum: managementul și rolul strategic al unei academii și managementul staff-ului. Programul se dorește a fi continuat și în 2023.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru