Primele măsuri după confirmarea Omicron

Dată

Autoritățile au decis primele măsuri care vor fi luate în România după confirmarea a două cazuri de COVID-19 cu varianta Omicron. Pentru limitarea răspândirii noii tulpini, persoanele care vin din afara Uniunii Europene în România vor trebui să prezinte un test PCR făcut cu cel puțin 48 de ore înainte. Persoanele nevaccinate sau care n-au trecut prin boală urmează sa fie carantinate timp de 10 zile când intră în țară. Persoanele care vin din spațiul Uniunii Europene vor trebui să prezinte certificatul verde, iar persoanele nevaccinate care vin din zona roșie intră în carantină timp de 10 zile. Începând cu data de 20 decembrie, se va implementa și formularul de localizare, care va trebui completat de toate persoanele care intră în România.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru