Primarii implicați la vaccinare

Dată

Primarii și autoritățile locale, indiferent de culoarea politică, trebuie să se implice activ în campania de vaccinare, a anunțat președintele Klaus Iohannis. El a mai subliniat că oamenii trebuie să fie mai informaţi și chiar să se meargă din poartă în poartă în localităţile mici. Șeful statului îndeamnă la crearea de posibilităţi de vaccinare atât la locul de muncă, cât şi în spaţiile recreative. În prezent, România are peste 4 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, fiind pe locul 7 în Europa la acest capitol.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru