Pregătirea medicilor rezidenți

Dată

Mai multe secții din cadrul Spitalului Județean din Târgu-Jiu sunt acreditate, de către Ministerul Sănătății, pentru pregătirea medicilor rezidenți. Dintre acestea fac parte secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă, Boli infecțioase, Cardiologie, Chirurgie generală, Medicină Internă, Neurologie, Oncologie medicală, Ortopedie și traumatologie, Otorinolaringologie, Pediatrie, Dermatovenerologie, Urologie, Radiologie și Imagistică Medicală, Oftalmologie și Psihiatrie
În vederea acordării acreditării s-a ținut cont de dispunerea de dotări necesare pentru acordarea asistenței medicale de specialitate, pacienților cu patologii diverse. Spitalul deține aparatură și echipamente performante datorită finanțărilor asigurate de Consiliul Județean Gorj.
Potrivit noilor reglementări, rezidențiatul poate fi desfășurat și în spitale județene, militare sau private, spre deosebire de anii trecuți, când putea fi urmat doar în centre universitare.

sursă foto: viata-libera.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru