Prea puține medicamente disponibile în România

Dată

În România sunt disponibile doar jumătate dintre medicamentele care se găsesc în celelalte țări europene. Românii sunt nevoiți să își aducă medicamente cu costuri mai mari și fără compensare. Acest lucru se întâmplă pentru că țara noastră are cea mai mică alocare bugetară pentru sănătate, pentru că se aplică politica prețului cel mai mic din Uniunea Europeană și pentru că se alocă o taxă suplimentară pentru medicamente care este de peste 20% din prețul de vânzare al acestora.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru