Prea puține medicamente disponibile în România

Dată

În România sunt disponibile doar jumătate dintre medicamentele care se găsesc în celelalte țări europene. Românii sunt nevoiți să își aducă medicamente cu costuri mai mari și fără compensare. Acest lucru se întâmplă pentru că țara noastră are cea mai mică alocare bugetară pentru sănătate, pentru că se aplică politica prețului cel mai mic din Uniunea Europeană și pentru că se alocă o taxă suplimentară pentru medicamente care este de peste 20% din prețul de vânzare al acestora.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru