Poluarea ia vieți – Știrile Qub

Dată

Românii care locuiesc în zone urbane puternic poluate, pierd în medie patru ani din speranța de viață, arată studiile făcute la nivel european. În România, anual, 25.000 de oameni sunt victimele directe ale poluării masive. În multe zone ale țării oamenii respiră un aer toxic, iar incendiile din ultimele zile nu fac decât să crească nivelul de poluare. Mai mult, acțiunile ilegale ale celor care aruncă gunoiul ori ard deșeuri în mod ilegal, contribuie la clasarea României în topul țărilor europene cu cea mai mare poluare a aerului. Pentru ca situația poluării din România să se amelioreze este nevoie de o serie de decizii luate la nivel guvernamental, de la soluții pentru a combate poluarea și până la colectarea selectivă a deșeurilor, așa cum se întâmplă în țările civilizate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru