Poluarea ia vieți – Știrile Qub

Dată

Românii care locuiesc în zone urbane puternic poluate, pierd în medie patru ani din speranța de viață, arată studiile făcute la nivel european. În România, anual, 25.000 de oameni sunt victimele directe ale poluării masive. În multe zone ale țării oamenii respiră un aer toxic, iar incendiile din ultimele zile nu fac decât să crească nivelul de poluare. Mai mult, acțiunile ilegale ale celor care aruncă gunoiul ori ard deșeuri în mod ilegal, contribuie la clasarea României în topul țărilor europene cu cea mai mare poluare a aerului. Pentru ca situația poluării din România să se amelioreze este nevoie de o serie de decizii luate la nivel guvernamental, de la soluții pentru a combate poluarea și până la colectarea selectivă a deșeurilor, așa cum se întâmplă în țările civilizate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru