Persoanele vaccinate trebuie să poarte mască

Dată

Persoanele vaccinate împotriva coronavirusului trebuie să poarte în continuare masca de protecție, să respecte regulile de distanțare fizică și să se spele pe mâini. Chiar dacă vaccinul previne dezvoltarea virusului Covid-19 odată ce acesta este prezent în orgnaism, nu este încă suficient de clar dacă previne și riscul de răspândire a bolii. Persoanele imunizate care nu mai dezvoltă boala ar putea, totuși, să răspândească virusul și să îi infecteze pe cei care nu s-au vaccinat încă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru