Persoanele imunizate, risc de îmbolnăvire

Dată

Persoanele care au fost imunizate la începutul campaniei de vaccinare riscă, din nou, să se îmbolnăvească. Este avertismentul medicilor, în condițiile în care mulți români nu și-au făcut încă nici prima doză. Pericolul crește odată cu transmiterea tulpinii Delta, care afectează și copiii. Dacă cei mici nu se pot vaccina, este important ca măcar adulții din jurul lor să fie imunizați pentru a-i proteja.
Peste 100 copii sunt acum internați în spitale cu Covid-19.
Doctorii atrag atenția că cei mici pot lua și transmite mai ușor virusul chiar dacă fac rar forme grave.
Vaccinarea și respectarea măsurilor de siguranță rămân singurele măsuri de siguranță împotriva infecției cu Sars-Cov-2, îmsă România este la coada clasamentului și în ceea ce privește imunizarea adolescenților și tinerilor. Puțin peste 35 de mii de adolescenți cu vârste între 12 și 15 ani s-au imunizat anti-covid, iar între 16 și 19 ani sunt mai puțin de 154 de mii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru