Persoanele care au fost imunizate la începutul campaniei de vaccinare riscă, din nou, să se îmbolnăvească. Este avertismentul medicilor, în condițiile în care mulți români nu și-au făcut încă nici prima doză. Pericolul crește odată cu transmiterea tulpinii Delta, care afectează și copiii. Dacă cei mici nu se pot vaccina, este important ca măcar adulții din jurul lor să fie imunizați pentru a-i proteja.
Peste 100 copii sunt acum internați în spitale cu Covid-19.
Doctorii atrag atenția că cei mici pot lua și transmite mai ușor virusul chiar dacă fac rar forme grave.
Vaccinarea și respectarea măsurilor de siguranță rămân singurele măsuri de siguranță împotriva infecției cu Sars-Cov-2, îmsă România este la coada clasamentului și în ceea ce privește imunizarea adolescenților și tinerilor. Puțin peste 35 de mii de adolescenți cu vârste între 12 și 15 ani s-au imunizat anti-covid, iar între 16 și 19 ani sunt mai puțin de 154 de mii.

Dată
- 07.09.21
DISTRIBUIE
De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena
Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie
Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub
Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.
Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată
Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.
Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub
Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.
Alte
știri
Abonează-te la newsletter-ul nostru
contact
- Strada 1 Decembrie nr.36, Timișoara
- +40 723 275 354
- qubtvt@qubtv.ro
- contact@qubtv.ro