Persoanele imunizate, risc de îmbolnăvire

Dată

Persoanele care au fost imunizate la începutul campaniei de vaccinare riscă, din nou, să se îmbolnăvească. Este avertismentul medicilor, în condițiile în care mulți români nu și-au făcut încă nici prima doză. Pericolul crește odată cu transmiterea tulpinii Delta, care afectează și copiii. Dacă cei mici nu se pot vaccina, este important ca măcar adulții din jurul lor să fie imunizați pentru a-i proteja.
Peste 100 copii sunt acum internați în spitale cu Covid-19.
Doctorii atrag atenția că cei mici pot lua și transmite mai ușor virusul chiar dacă fac rar forme grave.
Vaccinarea și respectarea măsurilor de siguranță rămân singurele măsuri de siguranță împotriva infecției cu Sars-Cov-2, îmsă România este la coada clasamentului și în ceea ce privește imunizarea adolescenților și tinerilor. Puțin peste 35 de mii de adolescenți cu vârste între 12 și 15 ani s-au imunizat anti-covid, iar între 16 și 19 ani sunt mai puțin de 154 de mii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru