Pandemia la zi

Dată

46 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.678 de cazuri, dintre acestea 1.046.776 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-a înregistrat un caz nou de Covid-19, Caraș-Severin și Dolj au ambele câte un caz, Timișul are 2, în timp ce în județele Gorj, Hunedoara și Mehedinți nu au fost înregistrat nici un caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.04 la mia de locuitori, în Caraș-Severin 0.02, Doljul are o incidență de 0.03, Gorjul de 0.01, Hunedoara 0.03, Mehedinți 0, iar județul Timiș are o incidență de 0.04 la mia de locuitori.România are înregistrate 34.254 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 1 deces înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu a fost raportat niciun deces anterior intervalului mai devreme menționat.
269 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 33 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ce ne-a învățat pandemia? – QubArena

Despre nevoia de a păstra echilibrul în zona de prevenire a îmbolnăvirilor. Despre pandemie, vaccin și educație, dar și despre nevoia de a aplica politici de sănătate coerente, care să redea încrederea oamenilor în sistem.

Actualitate

Mașina de cusut Singer – MozaiQub

Puține mărci au notorietatea afectivă asociată copilăriei așa cum o are Singer.

Actualitate

Fiecare picătură contează – MozaiQub

Societatea continuă să consume din resursele naturale care se cuvin generațiilor viitoare și, mai ales, să risipească.

Actualitate

17 mai – Ziua internațională împotriva homofobiei şi Ziua mondială a telecomunicaţiilor – VOX

Toți oamenii se nasc liberi și egali în demnitate și în drepturi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru