Pandemia la zi

Dată

46 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.678 de cazuri, dintre acestea 1.046.776 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-a înregistrat un caz nou de Covid-19, Caraș-Severin și Dolj au ambele câte un caz, Timișul are 2, în timp ce în județele Gorj, Hunedoara și Mehedinți nu au fost înregistrat nici un caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.04 la mia de locuitori, în Caraș-Severin 0.02, Doljul are o incidență de 0.03, Gorjul de 0.01, Hunedoara 0.03, Mehedinți 0, iar județul Timiș are o incidență de 0.04 la mia de locuitori.România are înregistrate 34.254 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 1 deces înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu a fost raportat niciun deces anterior intervalului mai devreme menționat.
269 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 33 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru