Pandemia la zi

Dată

46 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.678 de cazuri, dintre acestea 1.046.776 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-a înregistrat un caz nou de Covid-19, Caraș-Severin și Dolj au ambele câte un caz, Timișul are 2, în timp ce în județele Gorj, Hunedoara și Mehedinți nu au fost înregistrat nici un caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.04 la mia de locuitori, în Caraș-Severin 0.02, Doljul are o incidență de 0.03, Gorjul de 0.01, Hunedoara 0.03, Mehedinți 0, iar județul Timiș are o incidență de 0.04 la mia de locuitori.România are înregistrate 34.254 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 1 deces înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu a fost raportat niciun deces anterior intervalului mai devreme menționat.
269 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 33 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru