Pandemia la zi

Dată

46 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.678 de cazuri, dintre acestea 1.046.776 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-a înregistrat un caz nou de Covid-19, Caraș-Severin și Dolj au ambele câte un caz, Timișul are 2, în timp ce în județele Gorj, Hunedoara și Mehedinți nu au fost înregistrat nici un caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.04 la mia de locuitori, în Caraș-Severin 0.02, Doljul are o incidență de 0.03, Gorjul de 0.01, Hunedoara 0.03, Mehedinți 0, iar județul Timiș are o incidență de 0.04 la mia de locuitori.România are înregistrate 34.254 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 1 deces înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu a fost raportat niciun deces anterior intervalului mai devreme menționat.
269 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 33 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Actualitate

Greva în educație, continuă – MozaiQub

Este a patra zi de grevă în educație, profesorii ies în continuare în stradă.
S-au încheiat negocierile guvernanţilor cu profesorii.

Actualitate

Ce este medicina internă și când apelăm la medicul internist? – Rețeta Compensată

Medicina internă este specialitatea medicală care privește organismul ca pe un tot unitar și care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul nechirurgical al majorității bolilor de care suferă adulții -plămâni, inimă, stomac, ficat, intestin, sistem urogenital şi multe altele

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru