Pandemia la zi

Dată

54 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.174 de cazuri, dintre acestea 1.045.351 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore, în județul Hunedoara s-au înregistrat 4 cazuri, în Dolj sunt 6 cazuri, Timișul are și el 4 cazuri, în timp ce județele Arad, Gorj, Caraș-Severin și Mehedinți nu au înregistrat niciun caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0,03 la mia de locuitori, în Caraș-Severin tot 0,03, Doljul are o incidență de 0.06, Gorjul de 0.01, Hunedoara 0,01, Mehedinți 0,01, iar județul Timiș are o incidență de 0,04 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.197 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, un deces înregistrându-se în ultimele 24 de ore și alte 28 de decese sunt anterior intervalului mai devreme menționat și au fost introduse în baza de date în urma verificărilor și actualizărilor efectuate. 311 persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 58 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru